Piti vaan käydä kirjastossa, mutta kävelin sitten vähän ympäriinsä. Kamerakin oli kerrankin mukana ja räpsin sitten vähän kuvia Observatoriumlundenilta, kun siellä kerta niin usein hengailin. Nyt kaikki on jopa ihanan vihreää taas, kun hellejakson jälkeen alkoi sadekausi.

Kävelin myös Vanadislundenilla. Se voisi olla vielä ihanampi paikka kuin Observatoriumlunden, mutta se on kovin hoitamaton. Sellainen ränsistynyt ja likainen puisto, mutta on siinäkin omaa tunnelmaansa. Tulee hauskoja kontrasteja. En tarkoita, että kaiken kaupungissa täytyisi olla hoidettua aluetta,  mutta sellainen roskaisuus on ikävää.

Äh, lisäänkin itse kuvia myöhemmin kun tää toimii nyt niin hitaasti. Sen sijaan voitte vaikka katsoa tuubista Säkert!:in Sanningsdan, koska siinä mainitaan luokkakokous. Minulla olisi sellainen huomenna 080808 Suomessa, mutten ole menossa koska olen täällä. Eikä kyllä ihan hirveästi kiinnostaisikaan: "Jag vill inte gå på återträff och återträffa dig." Sekin on totta, että: "Åh, jag älskar, älskar denna stad!"