Vuokralaiseni soitti Suomesta. Sanoi aikovansa muuttaa pois viikkoa sovittua aiemmin. Ei voisi sattua sopivammin. Tai no tästä mahdollisuudesta oli jo alussa puhetta, että ei se niin sattumaakaan ollut. Tyyppi sanoi, että sillä olisi myös yksi toinen asia. Tyttö numero 2410 puhelimen tässä päässä ehtii huolestua. Mitään sen kummempaa ei ollut kuitenkaan sattunut kuin TV:ni simahtaminen. Telkkarini on ollut käytössäni sangen vähän aikaa, mutta todellisuudessa se on ikivanha. Kummisedältäni olen sen saanut ja sitä ennen se on muistaakseni kuulunut isovanhemmilleni. Vuokralaiseni sanoi kuitenkin, että saisi töistänsä ilmaiseksi vähän käytetyn telkkarin. Oikeastaan hän kysyi, voiko tuoda luokseni ilmaisen telkkarin: Mitähän tuollaiseen kysymykseen vastaisi? Luultavasti minua odotta siis syksyllä vuokralaiseni vanha teevee. Muukin kotini laitteisto on peräisin sieltä sun täältä:

digiboxi: siskoni anopin (tai lankoni äidin, miten nyt haluaa asian ilmaista) vanha.
pölynimuri: siskoni vanha
pesukone: setäni vuokralaisen vanha
tietokoneen kajarit: vaihdoin isäni vanhat äitini käyttämiin koska äidillä oli paremmat eikä se huomaa mitään eroa kuitenkaan (ystävällistä minulta).
vedenkeitin: mummo-vainaan
kattolamput (onko ne laitteistoa): isi osti yleisurheilun mm-kisa -huutokaupasta

ehkä jotain muutakin hauskaa, mutta nyt ei tule mieleen. sähkövatkain on upouusi (tai siis oli, kun sen hankin). muuttaessani omaan kämppään, mietin mikä laite on välttämätön: sähkövatkain, how could i live without it. sauvasekoitin on kanssa kätevä.